Το κέντρο απεξάρτησης

Ποιοι είμαστε και πως μπορούμε να πετύχουμε την απεξάρτηση από το αλκόολ

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες ψυχίατρους και ψυχολόγους, από συμβούλους ψυχικής εξάρτησης από το αλκόολ και από έναν οικογενειακό σύμβουλο.

Μέρος του προσωπικού μας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν υπάρξει και οι ίδιοι εξαρτημένοι από το αλκόολ και γνωρίζουν βιωματικά ποια είναι τα απαραίτητα βήματα ενός ουσιαστικού και αποτελεσματικού προγράμματος απεξάρτησης από το αλκόολ.

Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να μας ακολουθήσουν στον δρόμο της ανάρρωσης και της καταπολέμησης του εθισμού από το αλκόολ.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο εθισμός και οι εξαρτήσεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έως τα τυχερά παιχνίδια, τον εθισμό στο Διαδίκτυο και το φαγητό, είναι ασθένειες που μπορούν να θεραπευθούν.

Το έχουμε δει στους εαυτούς μας, το διαπιστώνουμε καθημερινά από τις εμπειρίες μας γύρω από την απεξάρτηση από το αλκόολ.

Το προσωπικό μας δεν αντιμετωπίζει την δύσκολη διαδικασία της απεξάρτησης ως μια διαδικαστική δουλειά, αλλά ως έναν διαρκή αγώνα που έχει να προσφέρει πολλές ανταμοιβές σε όσους μας εμπιστευτούν να τον τρέξουμε μαζί.

Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε:

  • Εξάρτηση από αλκοόλ

  • Εξάρτηση από ναρκωτικά

  • Εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια

  • Εξάρτηση από το διαδίκτυο